Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017


ΝΑΥΠΛΙΟ

30/9 ΕΩΣ 2/10

1η ημέρα

ΗΜΑΘΙΑ-ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχώρηση  από την Νάουσα 06.00 και μέσω Βέροιας και Αλεξάνδρειας θα συνεχίσουμε προς τα νότια της χώρας. Μεσω εθνικής οδού ,Αττικής οδού και Ισθμού και στάσεις καθ ́ οδόν για καφέ ή φαγητό, άφιξη το απόγευμα στο Ναύπλιο.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για βόλτα στην γραφική πόλη , για να δούμε το νησάκι Μπουρτζι, την εκκλησία του Αγίου σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, το βουλευτήριο κτλ.. Μπορείτε στη συνέχεια να απολαύσετε το χρόνο σας στην παλιά πόλη , πίνοντας τον καφέ σας , τρώγοντας ή περιτριγυρίζοντας στην αγορά.Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πρωινό και  θα  επισκεφθούμε  το  κάστρο  του  Παλαμηδιου, όπου φυλακίστηκε ο μεγάλος μας ήρωας  Κολοκωτρόνης. Κατόπιν επισκεψη στην Αρχαία Επίδαυρο , για να θαυμάσουμε το μεγαλείο των προγόνων μας και το υπέροχο θέατρο, όπου ακόμη λαμβάνουν χώρα παραστασεις κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, εκεί θα δούμε και το Ασκληπειο καθώς επίσης και το μουσείο. Επιστροφή στο Ναύπλιο και  το βράδυ συνάντηση μες τους υπόλοιπους συλλόγους για το γλέντι μας.διανυκτέρευση.

3η  ημέρα

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΗΜΑΘΙΑ

Πρωινό και   αναχώρηση  για  την επιστροφή μας. Θα γυρίσουμε μέσω Ρίου , κάνοντας στάση για να τσιμπήσουμε στη Ναυπακτο . Συνεχίζουμε μέσω της Ιονίας οδού Περώντας έξω από την Αμφιλοχία , τα Ιωάννινα , τα Γρεβενά, άφιξη το βράδυ στις πολεις μαςΤιμή συμμετοχής

περιλαμβάνει

1.Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

2.Δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ στο Ναύπλιο με πρωινο

3.Αρχηγός γραφειου

4.Ασφάλεια αστικής ευθύνης

5.ΦΠΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: